Nieuws


Vacature Senior Hardware Engineer

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een Senior Hardware Engineer: PROFIEL: - Ervaring Eplan P8 - Enthousiast en oplossingsgericht - Kennis van de NEN voorschriften m.b.t. de elektrotechniek - Calculaties en werkvoorbereiding m.b.t. de paneelbouw WIJ BIEDEN...
Lees meer >


Rittal VX25

Door Rittal Nederland zijn we bij de aflevering van de allereerste(!) Rittal VX25 vloerstaand kastsysteem verrast met een overheerlijk stuk gebak! De nieuwe kast is montagevriendelijker en zal zijn voorganger, de Rittal TS8 gaan vervangen. Klik op onderstaande link als u meer...
Lees meer >


Empack 2018 || Verpakkingsvakbeurs

Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 april 2018 zijn wij aanwezig tijdens de Empack 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Wij heten u van harte welkom op stand nummer G205 om persoonlijk kennis te maken en onze mogelijkheden u te presenteren. Wilt u zich als bezoeker alvast gratis aanme...
Lees meer >Nieuwsarchief:

Techniekdag Achterhoek 2018
Jubileumuitgave
Techniekdag Achterhoek 2016
Boschlaan 3 | 7131 RA Lichtenvoorde | Tel. +31(0)544 371936 | info@krabbenborg.nl | Algemene voorwaarden | ©2013 Krabbenborg Electrotechniek B.V.