SPECIALISTEN IN DE PANEELBOUW
EN UTILITEITSINSTALLATIES

SPECIALISTEN IN DE PANEELBOUW
EN UTILITEITSINSTALLATIES

KRABBENBORG ELECTROTECHNIEK

Krabbenborg Electrotechniek is uw partner in de Achterhoek voor hoogwaardige elektrotechnische oplossingen op maat. In 60 jaar zijn wij uitgegroeid tot experts in hardware- en software engineering, paneelbouw, utiliteitsinstallaties, machinebekabeling en installatiewerk. We ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties waar u op kunt rekenen.

Met een groeiend team van allround vakmensen leveren wij expertise en maatwerk in verschillende branches. Waar wij ook komen, Vakmanschap en Service staat bij ons hoog in het vaandel.


Onze diensten

Bij Krabbenborg Electrotechniek begrijpen wij dat elk project uniek is. Daarom bieden wij oplossingen die precies aansluiten bij uw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van complete elektrotechnische systemen, het implementeren van automatiseringssystemen of het verrichten van onderhoud: Wij hebben de juiste kennis, ervaring en expertise in huis!

Elektro installatiebedrijf in de Achterhoek nodig? Krabbenborg Elextrotechniek verzorgt alle elektrotechnische installaties voor bedrijven.

ONZE DIENSTEN

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?

Scroll naar boven