ONZE DIENSTEN

All-round elektrotechnisch bedrijf


Krabbenborg Electrotechniek biedt een breed scala aan diensten om aan al uw elektrotechnische behoeften te voldoen:

Zoekt u naar een elektrotechnisch bedrijf in de Achterhoek? Met ervaring en deskundigheid op het gebied van hardware– en software-engineering zorgen wij voor naadloze integratie tussen systemen. Onze paneelbouwafdeling staat garant voor hoogwaardige en op maat gemaakte schakelpanelen en besturingskasten. Voor bekabeling en aansluiting van panelen op uw installatie kunt u rekenen op onze vakkundige monteurs.

Naast deze specialismen zijn wij ook actief in de utiliteitsbouw, waarbij wij elektrotechnische voorzieningen realiseren in bedrijfspanden, kantoren en winkels. Onze expertise strekt zich uit tot diverse sectoren, waaronder industriële automatisering, koeltechniek, voedingsmiddelenindustrie, machinetechniek, installatietechniek en waterbehandeling. Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis kunnen wij oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke eisen en normen van deze branches.


Service met een hoofdletter

Bij Krabbenborg Electrotechniek in Lichtenvoorde staat service, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij werken met een team van toegewijde professionals die beschikken over teamgeest en een grote dosis werklust. Ook weten wij van ‘anpakken’, op zijn Achterhoeks. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen, installeren of onderhouden van elektrotechnische systemen, wij leveren maatwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem contact met ons op.

Scroll naar boven