Paneelbouw


Experts in paneelbouw op maat

Zoekt u naar een paneelbouw expert in de regio Gelderland? Krabbenborg Electrotechniek uit Lichtenvoorde is uw specialist! Wij ontwerpen en bouwen besturingspanelen op maat voor klanten uit diverse industrieën. Klein, groot, enkelvoudig of seriematig, uw wens is onze uitdaging!

Wij leveren totaaloplossingen en doen alles in eigen beheer. Van ontwerpen, assembleren, bedraden, testen, installeren tot en met het onderhoud. U kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en service.


Vakkundige paneelbouw in stappen

Met paneelbouw leggen we de basis voor uw elektrotechnische installaties. Dit valt of staat met een professioneel ontwerp. Laat dat maar over aan de engineers van Krabbenborg Electrotechniek. Zij beschikken over een schat aan ervaring in het ontwerpen van efficiënte, veilige en toekomstbestendige besturingspanelen. Voor iedere installatie maken zij een specifieke, technische werktekening. Op basis hiervan gaan onze deskundige paneelbouwers aan de slag met het opbouwen, aansluiten en testen van de panelen.
Dit alles gebeurt op onze nieuwe bedrijfslocatie in Lichtenvoorde, Gelderland, waar we alles in huis hebben voor moderne paneelbouw. De installatie en het onderhoud verrichten we uiteraard bij u op locatie. Krabbenborg Electrotechniek is veelal actief in de Achterhoek en Twente, maar ook daarbuiten kunt u op ons rekenen.


Kwaliteit als topprioriteit

Bij Krabbenborg Electrotechniek staan we bekend om onze Achterhoekse mentaliteit. We houden van aanpakken en gaan zorgvuldig en transparant te werk. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Het is dan ook niet voor niets dat wij sinds onze oprichting in 1963 al veel langdurige werkrelaties hebben opgebouwd.

Kwaliteit staat bij ons ook aantoonbaar hoog in het vaandel. Zo toetsen wij al onze besturingspanelen volgens de Europese NEN-N 60204-1 machinerichtlijn, waardoor wij functionaliteit en kwaliteit kunnen garanderen.


Maatwerk paneelbouw nodig?

Van ontwerp tot installatie en alle stappen daartussen; wij verzorgen paneelbouw op maat. Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op.

Scroll naar boven