Hardware Engineering

Een van de expertises van Krabbenborg Electrotechniek is hardware engineering. Dit omvat het ontwerpen van elektrotechnische schema’s voor uiteenlopende besturingsprojecten. Voor het aansturen van machines en/of processen.


Wilt u automatiseren of een bestaand systeem optimaliseren? Krabbenborg Electrotechniek uit Lichtenvoorde ontwerpt en bouwt hardware op maat voor opdrachtgevers uit verschillende industrieën. Dit doen wij graag in nauwe samenwerking met u, zodat u uw wensen en specificaties maximaal vertaald ziet.


Professioneel hardware ontwerp

Onze hardware engineers hebben diepgaande kennis van elektronische systemen en componenten. Voor het maken van een gedegen en gedetailleerd ontwerp werken zij met krachtige ontwerptools zoals AutoCad en E-Plan.
Een bezoek aan uw locatie en het gezamenlijk in kaart brengen van de gewenste situatie gaan hieraan vooraf. Bij Krabbenborg Electrotechniek leveren we namelijk echt maatwerk. Het doel is om een functioneel, efficiënt en betrouwbaar systeem te creëren dat voldoet aan uw eisen.


Van ontwerp tot realisatie

Op basis van het hardware ontwerp en technische tekeningen starten we met de volgende stappen in het proces: paneelbouw en software engineering. Ook deze onderdelen beheersen wij en voeren we uit op onze moderne bedrijfslocatie in Lichtenvoorde. In ons team zijn de lijntjes kort en onze engineers en monteurs werken intensief samen aan het beste eindresultaat.

Of het nu gaat om het ontwerpen vanaf nul, het optimaliseren van een bestaand ontwerp of het verzorgen van de productie, Krabbenborg Electrotechniek staat garant voor hardware engineering volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ons team van experts zorgt ervoor dat elk project met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd.


Hardware engineer nodig?

Met meer dan 60 jaar ervaring kunt u bij Krabbenborg Electrotechniek niet alleen rekenen op uitstekende hardware engineering, wij zijn uw partner voor al uw vraagstukken op gebied van elektronische systemen. Neem contact met ons op.

Specialist in hardware engineering nodig in de regio Gelderland (Achterhoek)? Krabbenborg Electrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf uit de Achterhoek en ontwerpt, bouwt en installeert elektronische systemen op maat.
Scroll naar boven