SERVICE & ONDERHOUD

Krabbenborg Electrotechniek levert service en onderhoud aan uw elektrotechnische installaties. Heel belangrijk, want goed onderhouden installaties hebben een hoger rendement, langere levensduur en minder kans op storingen.

In onze organisatie hechten we veel waarde aan kwalitatieve Service. We schrijven het zelfs met een hoofdletter! Onze toegewijde monteurs zorgen dat uw installaties in topconditie zijn én blijven. Ook staan ze voor u klaar wanneer zich onverhoopt een storing voordoet.


Onderhoud op locatie

Elektrotechnische installaties die in optimale staat verkeren en klaar zijn voor de dagelijkse uitdagingen. Dat geeft gemoedsrust. Onze monteurs zorgen ervoor!

Het onderhoud dat wij verrichten omvat onder andere:

  • Controleren en afstellen van elektrische systemen
  • Vervangen van versleten onderdelen
  • Upgraden van verouderde systemen.

Ons team beschikt niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar is ook uitgerust met alle nodige gereedschappen en meetapparatuur voor effectief onderhoud op locatie. Daarin zijn wij zo flexibel mogelijk. We begrijpen dat u het werk het liefst zo min mogelijk onderbreekt. Daarom zijn onze monteurs ook op zaterdag inzetbaar voor onderhoudstaken die niet doordeweeks uitgevoerd kunnen worden.


Storingen verhelpen

Storingen en onderbrekingen in het productieproces zijn kostbaar. Dat begrijpen wij als geen ander. U kunt er daarom op rekenen dat onze monteurs alles in het werk stellen om storingen zo snel mogelijk te verhelpen. We zijn snel ter plaatse en beschikken over de juiste meetapparatuur en gereedschappen om de oorzaak van de storing te achterhalen en vlot te verhelpen. Met de inzet van onze kennis en tools bent u in no-time weer in productie!


Onderhoudswerk van Krabbenborg

Of het nu gaat om preventief onderhoud, het upgraden van systemen of het uitvoeren van reparaties, op Krabbenborg Electrotechniek uit Lichtenvoorde kunt u rekenen. Onze monteurs weten van aanpakken en zijn zeer vertrouwd met diverse installaties en systemen. U mag van ons dus topservice verwachten!
Neem contact met ons op voor meer informatie over onderhoud en service.

Onderhoud electrotechniek. Krabbenborg Electrotechniek uit Lichtenvoorde levert onderhoud zodat uw installaties optimaal & storingsvrij functioneren.
Scroll naar boven