Installatiewerk


Elektro installatiewerk

Ruim 60 jaar geleden is Krabbenborg Electrotechniek gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf. Zes decennia later behoort installatiewerk nog steeds tot de kern van onze werkzaamheden. Onze deskundige vakmensen staan klaar om uw bedrijfspand, kantoor, winkel of restaurant van de juiste elektrotechnische installaties te voorzien.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, wij hebben altijd een oplossing die aansluit bij uw wensen. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan toepassingen, waaronder verlichting, krachtstroom, data- en telecominstallaties en meer.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is gevestigd in Lichtenvoorde. Van daaruit bedienen wij klanten in de regio Achterhoek, Twente, Liemers en Berkelland, maar ook daarbuiten.


Elektrotechnische installatie in commerciële gebouwen

In commerciële gebouwen is elektro installatie van groot belang. Een functionele en veilige werkomgeving is immers essentieel voor uw bedrijfsvoering. Onze expertise strekt zich uit van het ontwerpen en installeren van verlichtingssystemen, het aansluiten van apparatuur tot het implementeren van brandveiligheidssystemen zoals noodverlichting. Hierbij houden we rekening met uw specifieke wensen en eisen.


Veiligheid voorop

Bij Krabbenborg Electrotechniek staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Onze vakmensen zijn gekwalificeerd en houden hun kennis continu up-to-date om aan de nieuwste ontwikkelingen en normen te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat uw elektro installatiewerkzaamheden professioneel en deskundig worden uitgevoerd.


Elektrotechnisch installatiebedrijf nodig?

Of u nu een elektrotechnisch installatiebedrijf nodig heeft voor uw bedrijfspand of ander commercieel gebouw, bij Krabbenborg Electrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw totaalpartner en bieden oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw project te bespreken.

Elektro installatiebedrijf in de Achterhoek nodig? Krabbenborg Elextrotechniek verzorgt alle elektrotechnische installaties voor bedrijven.
Scroll naar boven